Hirdetés

A The Last of Us sorozathoz Tommy szinkronhangja is csatlakozott, csak nem Tommyt fogja játszani

|

Három új színészt szerzett magának az HBO sorozata, akik között egy ismerős arc is felbukkant.

Hirdetés

Hatalmas lendülettel folynak az HBO-féle The Last of Us munkálatai, a stúdió eddig is számos színészt szerződtetett már a projekthez, de a stáb most még nagyobb lett. Jeffrey Pierce, Murray Bartlett, és Con O'Neil mind csatlakoztak a csapathoz. Mindhárman kisebb szerepeket fognak csak kapni, dacára annak, hogy egyébként Pierce a játékokban egy igen fontos karakter hangját adta.

Hirdetés

Ez a Jeffrey Pierce ugyanis nem más, mint az a Jeffrey Pierce, aki Tommyt játszotta el a The Last of Us mindkét epizódjában. Mivel Tommyt a sorozatban Gabriel Luna alakítja, Pierce-nek értelemszerűen más szerep jutott. A színész új karakteréről csak annyit tudunk, hogy egy Perry nevű lázadóról van szó.

Ami O'Neilt illeti, ő egy túlélőt alakít majd Bill néven, aki Bill's Townban lakik, és akivel a sorozat első részében futhattunk össze. Bartlett Franket játssza, aki elvileg Bill partnere, de vele a játékban már csak a halála után találkozhattunk.

A The Last of Us forgatása már megkezdődött, de az első epizód premierének dátuma jelenleg ismeretlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)