Hirdetés

A The Last of Us-sorozat bőven tartogat újdonságokat a rajongóknak

|

Azoknak is érdemes lesz végignézniük az HBO adaptációját, akik kívülről fújják a játékot.

Hirdetés

2023 egyik első nagy premierjét tudhatja magánénak a kultikus The Last of Us videojáték sorozatváltozata, amelyet a Naughty Dog teljes támogatásával valósított meg az HBO, a feldolgozásért pedig a stúdiót vezető Neil Druckmann és Craig Mazin (Csernobil) feleltek - utóbbi szerint ráadásul ez a valaha elkészült legjobb videojáték-történet, szóval lelkesedésből nincs hiány. 

Mazin azt már egy korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy azoknak is tartogatnak meglepetéseket és érdekességeket, akik már jól ismerik az alapsztorit, mivel jól tudják, hogy a sorozatnézés sokkal passzívabb cselekvés, mint az, ha játszunk valamivel, ezért több sztorielemmel és karakterrel készülnek, valamint lesz olyan esemény is, amik az első játékból kimaradt. 

Hirdetés

A The New Yorker jelentése szerint a The Last of Us sorozat csapata a Naughty Doghoz fordult segítségért, hogy tervezzenek egy új fertőzöttet a szériához. A trailerek alapján az élőszereplős clickerek vérfagyasztóan néznek ki, ez pedig nagyban köszönhető annak, hogy Mazin és Druckmann a stúdió látványtervezőivel konzultáltak, hogy a játékban szereplő fertőzöttektől eltérő egyedet alkossanak meg. A készítők egyetértettek abban, hogy az új változatnak félelmetesebbnek kell lennie, hogy igazolja a videojátéktól való eltérést. Mazin szerint a kiválasztott dizájn "humanizáló" aspektusai a kedvencei, azaz például olyan részletek, mint a ruhák, amiket a gazdatestek viselnek, vagy hogy a hajuk elsötétül a föld alatt töltött évek után. 

Ha mindez nem lenne elég újdonság, akkor ott van Troy Baker és Ashley Johnson duója, akik a játékban Joelt és Ellie-t szinkronizálták, ám itt hús-vér valójukban láthatjuk őket más szerepekben, hiszen Joelt és Ellie-t Pedro Pascal és Bella Ramsey formálják meg. Baker egy James nevű karaktert játszik, aki egy kannibalista túlélőcsoporthoz tartozik, Johnson pedig Ellie anyukáját alakítja.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Egyúttal az sem elhanyagolható részlet, hogy a show nemcsak az első játékot veszi alapul, hanem annak kiegészítőjét, a Left Behindot is, amely három héttel az alapjáték eseményei előtt játszódik és Ellie, valamint a legjobb barátja, Riley kapcsolatára fókuszál. Így a nézők Joel és Ellie háttértörténetét is egyszerre ismerhetik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)