Hirdetés

A The Mandalorian 2. évadának tévés előzetese egy sötét emlékű Star Wars játékot idéz meg

|

Ha két gamorrai őr csapkodja egymást egy ringben, akkor sokaknak beugorhat a Star Wars: Masters of Teräs Käsi játék enyhén fájdalmas, mégis nosztalgikus élménye.

Hirdetés

Október végén már folytatódik is a sokunk által megkedvelt Bébi Yoda Show, amely minden hibájával együtt számtalan nosztalgiára éhes, az új trilógiában teljesen kiégett Star Wars rajongónak adott némi táplálékot, és hitet abban, hogy lehet még az eredeti világ hangulatával kezdeni valamit (illetve ha Taika Waititi valami témához hozzányúl, az arannyá válik, de ez már csak személyes vélemény).

A második évadban persze folytatódik a hajsza a gyermek után, ez pedig új helyekre viszi majd a szokatlan párost. Nem éppen kellemes helyekre, ahogy ezt már a hivatalos The Mandalorian Season 2 előzetesből is láthattuk.

Hirdetés

Készült azonban egy kevésbé felkapott tévéspot is kedvcsinálóként, és bizonyára számtalan követi majd még a premierig, érdemes ezt is megnézni, érdekes új jelenetek kaptak helyet benne:

Az egyik jelenetben jól látható, hogy egy ringben éppen két gamorrai őr (akiket Jabba palotájából már ismerhet a nagyérdemű) csapkodja egymást közepes lelkesedéssel. Ez többek szerint videojátékos easter egg, akaratlanul is egy nem éppen szép emlékű Star Wars verekedős játékra asszociál az ember ezt a jelenetsort látva.

Az 1997-es Star Wars: Masters of Teräs Käsi a LucasArts gondozásában PlayStationre megjelent 3D-s verekedős játék volt, a Tekken fénykorának furcsa mellékterméke, melyben nemes egyszerűséggel Star Wars karakterekkel csapkodhattuk egymást, természetesen Thok, a gamorrai őr is helyet kapott köztük, így már érhető a párhuzam, nézzétek meg ezt:

Kíváncsiak vagyunk, hány apró kikacsintást kap a második évad, nem szokatlan ez a Disney+ szériától, hamarosan mindenre fény derül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)