Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt modjai a Netflix színészekre cserélik a játék főbb karaktereit

|

Ha valaki a Netflixes Vaják sorozatból ismert Trisst, Yennefert vagy Geraltot szeretné a játékban is látni, akkor kis munkával ennek semmi akadálya.

Hirdetés

A Vaják Netflix sorozat második évadának forgatásai hamarosan folytatódhatnak, de ezzel együtt is eltart majd egy darabig, amíg kedvenc fantasy sorozatunk visszatérhet. Addig is, amíg megérkezik a második évad viszontláthatjuk a színészeket a The Witcher 3: Wild Huntban pár kiváló mod segítségével, ha éppen ehhez lenne kedvünk (bár sokan inkább fordítva hackelnék az élményt talán).

Hirdetés

Az első, a Netflix Triss Merigold Anna Shaffer arcát ülteti rá a jól ismert karakter modelljére. Az alkotó, Bububull kiváló munkát végzett, így ha nem tudnánk, hogy hogyan is néz ki az eredeti Triss, fel sem tűnne, hogy egy modról van szó.

A második a Yennefer Anya Chalotra Retexture, amivel szintén a karakter Netflixes párját kapjuk meg a játékban. Az arccsere itt kevésbé feltűnő, de határozottan működik.

A két mod mellett szinte kötelezőnek érezzük, hogy akkor már Geralt képét is leváltsuk Henry Cavill arcmására. A Netflix sorozat premierje óta számtalan olyan mod érkezett, ami átülteti a színész vonásait a játékba, de mind közül talán Shadowphonic találta el legjobban Cavill ábrázatát.

Amíg a The Witcher második évada is megérkezik, neki lehet ugrani ezekkel a modokkal egy következő végigjátszásnak. Sajnos még bőven belefér egy kör a premierig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)