Hirdetés

A The Witcher: Blood Origin 10 újabb színészét leplezte le a Netflix

|

Egyúttal azt is megtudtuk, kiket fognak megszemélyesíteni a Vaják előzménysorozatában.

Hirdetés

Egy ideje már a napnál is világosabb, hogy a Netflixnek komoly tervei vannak a The Witcher franchise-zal, hiszen pillanatnyilag ez a legígéretesebb versenyzője abban a viadalban, amelynek győztese betöltheti a nézők szívében a Trónok harca által hagyott űrt. Maga az HBO (vagyis a Warner) értelemszerűen George R.R. Martin világából táplálkozó újabb sorozatokat küld ringbe, míg az Amazon két fantasy nagyágyút is bevet a cél érdekében.

Egyrészt jövőre bemutatkozik a világ legdrágább sorozatának címére pályázó A Gyűrűk Ura (jóval J. R. R. Tolkien regényei, és Peter Jackson azokat feldolgozó filmjeit előtt játszódik), idén pedig Az Idő Kereke (a néhai James Oliver Rigney Jr. alias Robert Jordan eposzi regényfolyamának adaptációja) kapja azt a feladatot, hogy minél több előfizetőt hozzon az Amazon Prime Videónak.

Hirdetés

A Netflixnek e pillanatban nincs jobb fegyvere, mint a gamerek és a fantasytörténetek olvasói által is körülrajongott Vaják, ezért aztán láthatóan igyekszik a legtöbbet kihozni belőle. Nem elég, hogy javában forog a 2019 decemberében debütált élőszereplős széria második évada, eközben készül egy animációs film, amely Geralt mentora, Vesemir ifjúkori kalandjaira fókuszál. Sőt, ennek a bemutatójától már csak néhány nap választ el bennünket.

Van azonban még egy harmadik projekt, amelyik 1200 évet utazik vissza az időben, hogy a vajákok eredetével ismertesse meg a nézőket, akik egyúttal a szférák találkozásának is szemtanúi lehetnek, amikor az emberek, tündék és a szörnyek világai eggyé olvadtak. Ez nem más, mint a limitált szériának (nevezhetjük minisorozatnak is) tervezett The Witcher: Blood Origin, amely a tervek szerint mindössze hat epizódban mesél el egy kerek történetet.

Most, augusztusban kezdődött a forgatás Declan de Barra showrunner felügyelete alatt, és mostanáig csupán három szereplő kilétét ismertük, a Fjallt alakító Laurence O'Fuaraint, a Scían karakterét életre keltő Michelle Yeoh-t, valamint Éile megformálóját, Sophia Brownt.

Twitter-bejegyzések friss láncolata szerint hozzájuk csatlakozik Mirren Mack mint Merwyn, Lenny Henry Balor szerepében, Dylan Moran a beszédes nevű Uthrock One-Nut megformálójaként és Jacob Collins Levy Eredinként. Lizzie Annisnek Zacaré szerepe jutott, Huw Novelli lesz Brother Death, Francesca Mills pedig Meldof bőrébe bújva domboríthat. Láthatjuk továbbá Amy Murray-t Fenrikként, Nathaniel Curtist Bríanként és Zach Wyattet Syndril szerepében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A produkcióban Andrzej Sapkowski kreatív tanácsadóként vesz részt, az egyes epizódokat pedig Sarah O'Gorman és Vicky Jewson rendezik, méghozzá a következő felosztásban: O'Gormané az első, a negyedik és a hatodik rész, Jewsoné a második, a harmadik és az ötödik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)