Hirdetés

A This War of Mine összes bevételét felajánlja Ukrajnának a 11 bit studios a héten

|

Az orosz-ukrán háború érintettjeit szeretné megsegíteni a This War of Mine fejlesztőcsapata.

Hirdetés

Amint arról bizonyára értesültetek, Oroszország február 24-én, reggel támadást indított Ukrajna ellen, estére a csernobili atomerőművet is sikerrel elfoglalta. Az ukrán játékfejlesztők közül is megnyilvánultak már néhányan, a S.T.A.L.K.E.R-ekért felelős GSC Game World például segítséget kért.

Miközben a világ kormányai tanácskoznak, hogy milyen lépésekkel vethetnének véget a konfliktusnak, sokan arra készülnek, hogy az érintetteket megsegítsék. A This War of Mine-nal óriási sikert arató 11 bit studios például jelentős adományt ajánlott fel az ukrán Vöröskeresztnek.

Hirdetés

A csapat közleményében bejelentette, hogy a következő hét napban minden, a This War of Mine-ból és a DLC-iből befolyó összeg egy különleges alapba kerül, és egy hét múlva átutalják ezt az ukrán Vöröskereszt számlájára, hogy hozzájáruljanak a háború áldozatainak megsegítéséhez. Aki szívesen beszállna, megvásárolhatja a játékot és kiegészítőit bármilyen platformra, bármelyik digitális áruházban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"A mai napon orosz katonai egységek megtámadták a szabad Ukrajnát - szomszédainkat. Lengyel fejlesztőstúdióként és a világszerte ismert háborúellenes játék, a This War of Mine fejlesztőiként - mely közvetlenül beszél a háború által érintett civilek szenvedéséről és hányattatásairól - szeretnénk közölni cégünk álláspontját: kiállunk Ukrajna Oroszország általi megszállása ellen."

- állt a közleményben.

A This War of Mine egyébként most épp akciós, 4,74 € a Steamen - ha csak ennyivel is be tudtok szállni (akár úgy, hogy elajándékozzátok valakinek), máris segítettetek. A játék emellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, iOS-re és Androidra is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)