Hirdetés

A Top Gun Maverick egy jelenetét az Unreal Engine 5-ben is elkészítették, lenyűgöző az eredmény

|

Egy videojátékokat ritkán látó szempár könnyedén összetéveszthetné a valódi felvételekkel az Unreal Engine 5-ös rekreációt.

Hirdetés

Azt mind tudjuk, hogy az Unreal Engine 5 csodákra képes, pláne a tehetséges hobbifejlesztők kezei között. A kísérletezőkedvű alkotók gyönyörű demókat hoztak össze az eszköztár megjelenése óta, így nem kellene meglepőnek lennie egy filmjelenet megvalósításának sem.

Ettől függetlenül az állunk a padlóra került, amikor megláttuk, hogy melyik Top Gun Maverick jelenet származott a filmből, és melyik a játékmotorból.

Hirdetés

Nikolas 'Maverick' Samborsky, az OwlcatGames (Pathfinder: Kingmaker) CG csapatának feje dobta össze a lenti 20 másodperces darabkát. Az összehasonlítás kedvéért mellé tette a filmből származó eredetit is, hogy ne lehessenek kétségeink a rekreáció pontosságát illetően.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy ahogy a profik is egyre jobban kiismerik majd az Epic motorjának titkait mire lesznek képesek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)