Hirdetés

A Travis Scott koncertjén történt tragédia miatt a Fortnite is megváltozik

|

A houstoni események után az Epic úgy döntött, kikapja a boltból az énekeshez kapcsolódó emote-ot.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői korábban együtt dolgoztak Travis Scottal, hogy becsempészhessék a rapper számait és a hozzá köthető cuccokat a játékba. A felhozatal része volt az Out West nevű emote is, ami a napokban került volna vissza a Fortnite üzletének folyamatosan cserélődő szekciójába.

Ez utóbbi mégsem történt meg. Az Epic Games kikapcsolta az adott részleget, és amikor minden a helyére került, az Out West emote-nak nyoma sem maradt a boltban.

Hirdetés

November 5-én indult az Astroworld, vagyis Travis Scott zenei fesztiválja, amin 50 000 ember gyűlt össze. A koncert egy pontján a tömeg egy része elkezdett előretolakodni, minek következtében 8 ember meghalt és többen megsérültek. Az ügy hatalmas port kavart a közösségi oldalakon, és a fesztivál második napját már meg sem tartották. A houstoni hatóságok azóta is dolgoznak a részletek felderítésén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Fortnite fejlesztői nem kommentálták az esetet, ahogy azt sem erősítették meg hivatalosan, hogy az Out West emote-nak fel kellett volna bukkannia a boltban. A játék közösségének szivárogtatói tudni vélték a visszatérés időpontját, és mivel általában pontosak a jóslataik, így sokaknak szemet szúrt a hiányzó emote. A leállás is erősen arra utal, hogy az Epic menet közben írta át a beosztást.

A jelek szerint az Epic egyszerűen nem akarta előhozni ezt ebben a kényes időszakban, ami valószínűleg egy bölcs döntés volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)