Hirdetés

A Trónok Harca 14 legemlékezetesebb halála 8-bitben

|

Remegve várjátok már a negyedik évadot? Akkor most elevenítsük fel a 14 legbrutálisabb és legfájóbb halálesetet az eddigi sztoriból. Mondjuk 8-bites gifekben. Kihagyhatatlan a cucc.

Hirdetés

A Game of Thrones negyedik évada már itt kopogtat a kapuban, de még mindig pont annyira messze van, hogy fájjon minden perc.

No, mindegy, nem is traktálnálak titeket a személyes problémáimmal, inkább nézzük meg azt a 14 kivégzést, mészárlást, gyilkosságot, amik mély nyomot hagytak a sorozat rajongóiban az elmúlt pár évben. Az már ugye csak hab a tortán, hogy a manna 8-bites gifek formájában érkezett.

14. Egy White Walker lefejez egy rangert

13. Renly Baratheont megöli egy árnyék

12. A Hand of the King a lovagi tornán

11. Bronn harcol Tyrion Lannister helyett

10. Jon Snow, a megmentő

ű

9. Jönnen a szaszok!

8. Samwall Tarly megöl egy White Walkert

7. A Wildfire

6. A Hound és Beric Dondarrion harca

5. A King's Landing-i csata

4. Ser Rodik lefejezése

3. Viserys legrosszabb napja

2. Eddard Stark lefejezése

1. Az esküvő

Ne haragudjatok az angol kifejezésekért, a könyveket és a sorozatot is angolul fogyasztottam, ezért fogalmam sincs a fordításról. A gifeket köszönjük a buzzfeednek.

Szerintetek melyik volt a legbrutálisabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)