Hirdetés

A Twitch bekeményített: elvették a legnépszerűbb hot tub streamerek reklámbevételeit

|

Többek között Kaitlyn "Amouranth" Siragusa is búcsút inthet mostantól a reklámokból befolyt pénznek.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy az egyik legnagyobb Twitch-streamer szerint a hot tub adások tönkreteszik a platformot, Félix "xQc" Lengyel kemény szavai viszont mostanáig nem igazán voltak hatással a jelenségre. A platform egyik legnépszerűbb női videósa, Pokimane is megcsinálta saját hot tub streamjét, de ez igazából egy fricska volt csak az efféle adásokkal egyre népszerűbbé váló videósok felé, hiszen ő és az OfflineTV csapata nem falatnyi fürdőruhában, hanem nyakig felöltözve csobbantak.

Úgy tűnik, hogy a Twich mostanra unta meg az egész trendet, a legnépszerűbb hot tub videós hölgyek ugyanis meglepve tapasztalták, teljesen le lettek tiltva a reklámbevételek a videóikról. Így járt Kaitlyn "Amouranth" Siragusa is.

Hirdetés

Amouranth jelenleg az egyik legnépszerűbb hot tub streamer, konstans 10 ezer felett van az élő nézőszáma, mikor fürdőruhákban (sőt néha sokkal inkább fehérneműnek tűnő szettben) egy felfújható forróvizes medencében cseveg, játszik, vagy csinál bármit - nézőinek egy részét valószínűleg úgysem maga a produkció nyűgözi le.

A streamer hölgy a Twitteren írt most arról, hogy tegnap megtudta, a Twitch határozatlan ideig letiltotta a reklámokat a csatornáján. Ezen döntés meghozatala előtt a Twitch illetékesei semmilyen módon sem vették fel vele a kapcsolatot, így most ő próbálja tisztázni épp a céggel, hogy mi is történt. Amouranth felhívta továbbá arra is a figyelmet, hogy a Twitch szabályzata egyáltalán nem fogalmaz világosan (egyébként így sikerült a videósoknak is megtalálni az egyre több embert zavaró pancsolós kiskaput), és bár számított rá, hogy végül csak retorzió lesz a dologból, azt nem gondolta, hogy ez bármiféle előzetes figyelmeztetés nélkül történik.

Nem kell egyébként nagyon félteni a hölgyet, Amouranth ugyanis továbbra is jelentős bevételre tesz szert az Instagram, az OnlyFans, és a YouTube platformokon, valamint szponzorokon keresztül. Úgy fogalmazott azonban, hogy mások nem olyan szerencsések mint ő. Már készítjük is a zsepit - mármint a síráshoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)