Hirdetés

A Twitch egyik legnagyobb sztárját elszipkázta a YouTube

|

A Twitch feliratkozói rekordjait döntögető Ludwig bejelentette, hogy a közeljövőben csak a YouTube-ra fog streamelni.

Hirdetés

Egyre komolyabb lépéseket tesz a YouTube egyre a saját streaming-kultúrájának felépítésére. Az elmúlt pár hónapban olyan neveket sikerült leszerződtetnie, mint TimTheTatMan és DrLupo, most pedig Ludwiggal is tető alá hozott egy megállapodást.

A hátrahagyott platform népszerű tartalomgyártója elmondta, hogy sokkal jobban fog keresni a piros csapatnál, ráadásul nem érezte azt, hogy a Twitch bármennyire is támogatta vagy segítette volna karrierjének egyengetésében.

Hirdetés

Amikor valaki dollármilliókat keres az internetes tartalmaival, akkor az utóbbi nagyot nyom a latban. Itt is jól keresnek, és ott is, de a YouTube-ra költözött streamerek véleménye egyöntetűnek látszik: elmondásuk szerint a YouTube-bal ténylegesen együtt tudnak dolgozni, míg a Twitchnél semmilyen kapcsolatot nem éreztek a platform üzemeltetőivel.

Ludwig egyébként az év első felében megdöntötte a legtöbb feliratkozóval rendelkező csatorna rekordját, és Ninját is letaszította a trónjáról. Elvesztése még komoly fejfájást okozhat a lila platformnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)