Hirdetés

A Twitch fürdőzős szekciója gyorsan a platform pöcegödrévé vált

|

Kamuprofilok, A Gyűrűk Ura vetítések, és fürdőző kismadarak vették át az uralmat a streaming új szegletében.

Hirdetés

A múlt héten a Twitch kirakott egy közleményt, amiben végre hivatalosan is nyilatkoztak a fürdőzős streamerek ügyéről. Az etikai dolgokat félretéve a vezetőség úgy döntött, hogy a legjobb megoldás (legalábbis rövid távon) egy külön kategória fenntartása lesz, aminek köszönhetően legalább korlátozhatják a szekción belüli csatornák reklámozási lehetőségeit.

A Twitch lakói számára pedig ez a jelek szerint gyakorlatilag egyből azt jelentette, hogy megnyílt az új játszótér. A kategória képzeletbeli trónját nagyrészt az a néhány fürdőzős hölgy foglalja el, akik miatt ez az egész trend elindult, de ahogy elkezdünk lejjebb görgetni, úgy lesz egyre vegyesebb a tartalom. 

Hirdetés

Sok csatorna egész ártatlan és valójában egészen vicces: van például egy ahol az Avatár Irohjával lazulhatunk, van, ahol a megváltó a főszereplő, és akad egy olyan csatorna is, ahol madarak fürdőzését nézhetjük.

Ezekkel úgy általában nincs gond, de rengetegen vannak, akik a népszerű fürdőzős hölgyek videóit töltik le, és streamelik a saját csatornáikon, miközben kétes eredetű linkekkel szórják tele a chatjüket és leírásaikat. Ezek a linkek ingyen OnlyFans előfizetéseket ígérnek, de valójában nem túl meglepő módon átverik a szerencsétlen érdeklődőket.

Az elmúlt napokban felbukkantak olyan csatornák is, ahol filmeket és sorozatokat streameltek a kategórián belül, vagy csak egy népszerű Hot Tub streamer képét rakták ki. A Twitch meglehetősen lassúnak tűnik a dolog kapcsán, de remélhetőleg összeszedik magukat, különben komoly gondban lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)