Hirdetés

A Twitch legnépszerűbb női streamere nem valódi, mégis százezren fizetnek neki

|

Ironmouse egy 2D-s anime karakter képe mögé bújva streamel, és azzal, hogy immáron 18 napja folyamatosan tolja, rekordokat dönt.

Hirdetés

Lehet, hogy néhányan még nem hallottátok a VTuber kifejezést, pedig nem egy videós döntött már úgy, hogy arcát nem vállalva, egy virtuális karakter szerepében próbálja megtalálni közösségét. Ironmouse  2017 augusztusában kezdte YouTube-on, de karrierje igazán 2021 májusában indult szárnyalásnak, amikor félmilliónál is több követőre tett szert.

Azóta folyamatosan egyre többen figyelik, a napokban több rekordot is megdöntött: ő lett a Twitch legnépszerűbb női streamere, egyben a nagyszemű pandaként közvetítő AdmiralBahroo-t lenyomva a legkedveltebb VTuber is.

Hirdetés

Valószínűleg azért szeretik, mert teljesen laza tartalmakat gyárt: néha beszélget, néha játszik, olykor más videósok tartalmaira reagál, vagy épp énekel.

Legfrissebb közvetítése 18 napja tart, több mint 100 ezer aktív előfizető gyűlt össze nála, és minden előfizetés 15 másodperccel bővíti a stream ígért időtartamát, de ahogy azt a múltban is láttuk, igazából akkor lesz vége, ha a videós úgy dönt - mint Ludwig, aki 31 nap után fejezte be.

Hirdetés

Ironmouse egyébként az egymilliós feliratkozószámot is túllépte, a cikk megírásakor 13490-en figyelik, ahogy álomba énekli magát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)