Hirdetés

A Twitch száműzte a visszatekintőjéből a streamereket, akik a YouTube-hoz igazoltak

|

Hiába hozott sok nézőt Ludwig és DrLupo, az évértékelőbe nem kerülhet be az, aki exkluzív szerződést kötött a riválissal.

Hirdetés

A Spotify, a Reddit, vagy épp a Facebook és az Instagram mellett nem meglepő, hogy a Twitch is rászánta magát, hogy kellemes emlékeket felidézve éves összefoglalót készítsen a felhasználóinak arról, mi mindent csináltak idén a streamekkel foglalkozó oldalon. Az adatok viszont nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak, emögött pedig nem egy véletlen hiba áll, hanem tudatos döntés.

Minden jel szerint úgy döntöttek a Twitchnél, hogy azokat a csatornákat egyszerűen kihagyják a számításból, amelyek tulajdonosai valamelyik rivális szolgáltatóval kötöttek olyan szerződést, aminek következtében a Twitchre már nem streamelnek.

Hirdetés

A legfeltűnőbb talán az év első felében egy új feliratkozórekordot felállító maratoni streamjével hírnevet szerző, de később is rengeteg nézőt vonzó Ludwig hiánya a listáról, de a YouTube-hoz igazoló DrLupo és TimTheTatman is hasonló bánásmódban részesült. Ludwig hangot is adott csalódottságának a Twitteren.

"Csalódott vagyok, hogy teljesen kivettek a Twitch visszatekintéséből. Ugyan megértem a lépést üzleti szempontból, szomorú, hogy ilyen sok ember évéből egyszerűen kitöröltek. Köszönöm mindenkinek, aki nézett. Értékellek titeket"

- írta a streamer.

Igaz, a Twitchtől való távozását Ludwig sem a legelegánsabb módon jelentette be, a hírt közlő videóban egy, a Twitchre utaló lila autóból átül egy, a YouTube-ot szimbolizáló piros verdába, a látvány kedvéért az előbbit pedig fel is robbantották.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Twitch visszatekintője egyébként más problémába is ütközött, ugyanis csak e-mailben kapták meg a felhasználók, és közülük is kizárólag azok, akik a platformnak azt is engedélyezték, hogy marketingjellegű leveleket is küldjön nekik. Így sokan lemaradtak a Recapről, aminek az újraküldésére nincs lehetőség akkor sem, ha valaki változtat a szükséges beállításain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)