Hirdetés

A Twitch-tiltás után NFT-kkel kezd kereskedni a műanyagfül-szopkodó Indiefoxx

|

Van azonban egy váratlan részlete a történetben.

Hirdetés

Jenelle "Indiefoxx" Dagres nemrég a hatodik tiltását is megkapta a Twitchen, amivel hosszas huzavona után végleg eltiltották a platform használatától. A streamer a hot tub adásaival robbant be a köztudatba, azokban azonban folyamatosan kiverte valamivel a biztosítékot, így 2021 első felében hat alkalommal tették ideiglenesen elérhetetlenné a csatornáját.

A hatodik, egyben végső kitiltás már végleges volt, melynek értelmében Indiefoxx nem térhet vissza a Twitchre, ezzel pedig természetesen a partnersége is megszűnt a platformmal. Ez után érthető, hogy új üzleti modellt keresett magának a vitatott megítélésű streamer.

Hirdetés

Indiefoxx végül az NFT-kben találta meg a számításait, az üzlet beindításához pedig az Eternal csapatával fogott össze. A Twitteren közzétett bejelentő videója alább látható:

Aki meglátogatja a streamer Eternal oldalát meglepve tapasztalhatja, hogy az NFT-k nem Indiefoxx balhés anyagaiból származnak. A videók jelentős része inkább éneklős anyagok, illetve különböző emlékezetes pillanatok más-más IRL adásaiból. Ti vásároltatok már bármilyen NFT-t?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)