Hirdetés

A Ubisofttól igazolt vezetőt az Amazon Games, hogy nagy költségvetésű multiplayer játéka ne jusson a többi sorsára

|

Alexandre Parizeau számtalan projekten dolgozott a Ubisoft színeiben a Rainbow Six: Vegastól elkezdve egészen a Watch Dogs: Legionig.

Hirdetés

Az Amazon újonnan nyitott stúdiója egy nagy költségvetésű multiplayer játékon dolgozik, a projektet pedig mostantól egy rendkívül nagy tapasztalattal rendelkező igazgató is támogatja.

Alexandre Parizeau korábban a Ubisoft Toronto ügyvezető igazgatója volt, mostantól azonban az Amazon projektjein dolgozik. El is fér a segítsége, a cég ugyanis korábban sorra kaszálta el a projekteket, a New World lehet az első játék, ami eljut a kiadásig, és még azt is megússza, hogy utána szinte azonnal töröljék.

Hirdetés

Parizeau 2005-ben csatlakozott a Ubisofthoz, akkor a montreáli divízióért felelt. Az ő irányítása alatt készült el a Rainbow Six Vegas és a Splinter Cell Conviction. Ezek után Torontóba helyezte át a székhelyét, hogy ott segítse a Ubisoft új stúdiójának beindítását, ahol a Splinter Cell mindeddig utolsó epizódja, a Blacklist is az ő szárnyai alatt készült el. Szintén az ő nevéhez köthető a Watch Dogs: Legion, a Starlink, a Far Cry 5 és még a hamarosan megjelenő Far Cry 6 is.

A váltás hátterében a tavalyi botrány állhat, mikor Parizeau feladata volt két alkalmazott felfüggesztésének bejelentése és egy további elbocsátása. Utóbbi az a Maxime Beland volt, akivel annak idején együtt alapították a Ubisoft Torontót. Ugyan a fejlesztők róla mindig jó véleménnyel voltak, a Kotakunak elmondták, az igazgató nagyon bosszús volt a cégen belüli zaklatási botrányok miatt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nagyon reméljük, hogy az új helyén megtalálja a számításait és egy színvonalas multiplayer játékot szállít majd nekünk, amihez az Amazon minden támogatást megad a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)