Hirdetés

A Vaják harmadik évadában egy közönségkedvenc szereplő is bemutatkozhat

|

Sokan vártak már arra, hogy ő is feltűnjön a Netflix-féle The Witcher sorozatban.

Hirdetés

Egyelőre még nem kezdődött el a Vaják harmadik szezonjának folytatása, de az előkészítő munkálatok azért javában zajlanak, az pedig nyilván körvonalazódott már az alkotók fejében, hogy esetlegesen milyen új szereplőket szeretnének majd látni az új évadban.

Redanian Intelligence forrásai szerint pedig közöttük lehet Maria Barring, azaz Milva, megint más néven Sor'ca is. Elvileg a harmadik évad vége felé fogják Geralt és az ő útjai keresztezni egymást.

Hirdetés

Milva korábban még nem lépett ki Andrzej Sapkowski legényeinek lapjairól. Bár említés szintjén volt már szó róla az első The Witcher videojátékban és a Gwentben, tényleges felbukkanása eddig váratott magára. A keményvonalas rajongók már csak ezért is örülhetnek annak, hogy ha minden igaz, a sorozatban tényleg láthatjuk majd őt.

A karakter egyébként egy soddeni íjász, aki szoros kapcsolatot ápolni az erdei népekkel, egyike például azon kevés embereknek, akiket megtűrnek maguk között a Brokilon erdő driádjai. Együttműködött a Scoia'taellel is, a regényekben pedig Ciri felkutatásában segítette Geraltot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)