Hirdetés

A Vaják sorozat második évadában visszaemlékezések kavarhatják meg az idővonalat

|

A The Witcher sorozat showrunnere árulta el, hogy bár sokkal lineárisabb lesz a második szezon, azért a történet kicsit ugrál majd az időben.

Hirdetés

A Vaják első évadával szembeni legnagyobb kritika az volt, hogy a nézők nem igazán tudták követni azt, hogy éppen hol is járunk az időben, hiszen mind a vajákok, mind a varázslónők sokkal hosszabb ideig élnek egy átlagembernél, így a szereplők kinézete nem jelentett kapaszkodót az eltérő idősíkok között. Az alkotók szerint a második évad sokkal átláthatóbb lesz, azonban néhány időugrást azért itt is találunk majd.

Hirdetés

Lauren S. Hissrich, a sorozat showrunnere egy interjúban mesélt arról, hogy ugyan az éppen készülő szezon jóval lineárisabb lesz a korábbinál, de itt is szeretnének barangolni egy kicsit az időben. Mindezt azonban sokkal közérthetőbben szeretnék megmutatni:

"Lesznek visszaemlékezések, lesznek előreugrások, hiszen ezúttal teljesen más módon integrálhatjuk az időt, mint ahogy azt az első évadban tehettük."

Ezt támasztja alá, hogy a pletykák szerint egy korábbi karakter, Danica (Imogen Dines) is feltűnik majd az új évadban. Őt az első szezon harmadik részében láthattuk; egy utcalány volt, aki mesélt Geraltnak a Temeriában található szörnyetegről. Ez egy meglehetősen kis szerep, így meglepő lehet a visszatérte, de arra is van esély, hogy egy visszaemlékezésben találkozunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)