Hirdetés

A Vaják sorozat mostantól több utalást tesz majd a játékokra

|

A Netflix tavalyi meglepetésének showrunnere nagyon tiszteli a CD Projekt Red The Witcher szériáját, és ahol lehet, szeretne tisztelegni előttük.

Hirdetés

Amikor először kaptunk hírt arról, hogy érkezik a Netflixre Vaják, akkor az alkotók nem győzték hangsúlyozni, hogy munkájuk alapját és a sorozat gerincét Andrzej Sapkowski könyvei alkotják majd. Ez persze a továbbiakban sem változik, de Lauren S. Hissrich most elárulta, hogy a The Witcher világépítés után már lesz idejük arra is, hogy több kikacsintást tegyenek a játékosok felé.

Hirdetés

Persze egy pár utalást már az első évadban is felfedezhettek a játék rajongói (gondoljunk csak kádas jelenetre), és Hissrich egy interjúban megígérte, hogy ez a vonal erősebb lesz a jövőben:

"Szeretnénk kifejezni a tiszteletünket a játékok alkotói felé, amilyen gyakran csak lehetséges. Én szintén jártam a CD Projket Rednél, találkoztam ezekkel az elképesztően tehetséges emberekkel, szerintem lenyűgöző, amit csinálnak. Tehát ha tudunk feléjük küldeni egy kacsintást vagy egy elismerő bólintást, akkor amikor csak lehet, megtesszük."

Akik abban reménykednek, hogy a The Witcher játékokból merítenek majd az írók, az valószínűleg továbbra is hoppon marad, hiszen itt leginkább apró utalásokra, easter eggekre számíthatunk. A sorozat folytatja Sapkowski könyveinek adaptálását, és maga Hissrich is azt nyilatkozta, hogy még jó pár évadra elegendő anyaguk van, tehát egy darabig jó eséllyel nem szorulnak a játékok feldolgozására, ha erre egyáltalán valaha sor kerül.

Ha érdekel a Vaják könyvek, és a The Witcher játékok története, akkor a linkre kattintva megtaláljátok a GameStar teljes sorozatát a témában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)