Hirdetés

A valóságban is elkészült az Among Us imposztorainak tőre

|

A kés, ami a játékban megannyi asztronauta bab hátába állt bele, már élőben is használható.

Hirdetés

Az Among Us még mindig az internet egyik legnépszerűbb játéka, és nem nehéz látni, hogy miért. Könnyen hozzáférhető, mindenen elfut, és a haverokkal válik igazán izgalmassá. Mindemellett az is segít, hogy a Twitch és YouTube legnagyobb tartalomgyártói jelenleg megállás nélkül ezt pörgetik. Nem csoda, hogy a That Works csatorna is rápörgött a témára.

Hirdetés

A fegyverkovácsok nekifogtak, hogy összerakják a legnépszerűbb játék legkedveltebb gyilkolóeszközét, a kést, ami számos barátságot széthasított már. A srácok három napot dolgoztak a művön és rögzítették a munkafolyamatot, amit érdemes lehet végignézni.

Az eredmény úgy is gyönyörű, hogy egyébként egy "egyszerű" tőrről van szó. A That Works csapata rengeteg játék- és filmkelléket valósított meg, így ha érdekel titeket az ilyesmi, akkor lessetek rá a csatornájukra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)