Hirdetés

A valóságban is megépült az Apex Legends mozgó lootládája

|

Egy lelkes rajongó olyan "Loot Tick" replikát készített, ami még mászkálni is tud.

Hirdetés

A The3DPrintSpace csatorna mögött álló Graham Watson érdeme az a kis robot, ami pont úgy néz ki, mint az Apex Legends mászkáló lootládái, és még mozogni, kommunikálni, sőt, rúgni is képes. A szoftvermérnökként dolgozó fiatalember nyolc hónapon át tervezte, építette és programozta, ez volt az első nagy projektje, és mint az az alábbi videóban is látható, nem aprózta el.

Hirdetés

A robot lábai egyenként mozognak és hajlanak, így képes sétálni, rúgni, leguggolni, három oldalán pedig LED-ek világítanak különböző színekben. Egyedül kinyílni nem tud, de ez a legkevesebb, nem kell lootot adnia ahhoz, hogy szerethető legyen - pláne miután még remegni is képes.

Watson a PC Gamernek elmondta, 10 változattal kísérletezett a lábak esetében, mielőtt megtalálta azt, ami elég súlyt elbír. A parancsok feldolgozásában és végrehajátásában egy Raspberry Pi segít.

Az alkotó azt tervezi, hogy készít belőle még egy változatot, de annál már nem 14 angol font értékű szervómotorokat használ, hanem 150 fontosakat, amikkel megvalósíthatja eredeti elképzelését. Szerintünk ez is elég, de azért szorítunk neki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)