Hirdetés

A videojátékok is közrejátszhattak abban, hogy kiesett Franciaország az Eb-ről

|

A játékosok állítólag hajnalig játszanak, Netflixeznek, meccset néznek, ezért nem alszanak eleget.

Hirdetés

Teljesen kiszámíthatatlan és meglepetésekkel teli az idei labdarúgó-Európa-bajnokság, már csak azért is, mert a halálcsoportnak tartott F-csoport minden továbbjutója kiesett a nyolcaddöntőkben, még a világbajnok francia csapat is, akiket Svájc búcsúztatott egy tizenegyespárbajban. A magyar csapat fantasztikusan helytállt, és bár győzni nem sikerült egyik csoportmérkőzésén sem, Franciaország és Németország ellen is kiharcolt egy döntetlent.

Most mindenki próbálja megmagyarázni, mi állhat a franciák korai távozásának hátterében - Xavier Frezza, a válogatott erőnléti edzője szerint az alváshiány. Philippe Tournon, korábbi sajtófőnök is egyetért vele, azt mondta:

"A srácok online játszanak, ez kezelhetetlen, nem lehet szobáról szobára menni állandóan, és figyelni, hogy égnek-e a lámpák. [...] Korábban csak szólnunk kellett a szállodának, hogy este 10 után ne fogadhassanak hívást, és biztosak voltunk benne, hogy a játékosok aludtak. Most mit tehetünk? Mindenkinek van egy-két telefonja, táblagépe, számítógépe, éjjel-nappal szabad a pálya, nem tehetünk semmit."

Hirdetés

A személyzet okkal aggódik: a focisták állítólag hajnalig netflixeznek, videojátékoznak, az NBA rájátszását nézik, és tényleg nem alszanak eleget. Ennek következtében olyan helyzetekben szerezhetnek sérüléseket, amilyenekben kipihenten nem kellene nekik, lassabban regenerálódnak, nem tudnak figyelni, nem tudják odatenni magukat. Pozitív példaként említették N'Golo Kantét, aki kiemelt figyelmet fordít az alvásra, az étkezésre, és a hidratálásra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A focisták egyébként panaszkodtak a szállásaikra, Magyarországon a légkondira és az ágyakra, Romániában pedig egy hatvanfős bulira fogták, hogy nem tudtak rendesen pihenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)