Hirdetés

A videózás és a visszajelzések - mire érdemes figyelni?

|

Hogyan ítéld meg azokat, akik téged megítélnek? És mit tegyél, ha zaklatnak? Urbán Anikó cyberbullying szakértő és Szalay Isti segít ebben a nehéz kérdésben.

Hirdetés

Vége felé közeledik a Pólus videósuli, azonban néhány érdekes beszélgetés erejéig továbbra is érdemes becsatlakozni. Korábban már volt szó a videós hivatás lelki oldaláról, a mai alkalommal pedig ezt a témát boncolgatja tovább meghívott videósunk, szakértőnk és persze Kaci, a rendezvény házigazdája, ti pedig személyesen vagy online is bekapcsolódhattok élőben.

Hirdetés

Hogyan szűrjük ki a videóinkra érkező visszajelzések közül a hasznosakat, és hogyan engedjük el, ha valaki csak bántani akar? Egyáltalán hogyan dolgozzuk fel azt, hogy az internet arctalan tömegeiből heves érzelmeket válthat ki a munkásságunk? Ezekre a kérdésekre próbál választ találni Szalay Isti, valamint cyberbullying szakértőnk, Urbán Anikó. A beszélgetés délután 4 órakor kezdődik, melyet követhettek a Pólus YouTube, Twitch és Facebook oldalán, vagy élőben a helyszínen. 

A beszélgetéseket holnap Sirius és Kiss Imi zárja, akik arról értekeznek, hogyan érdemes fejlődni ebben a szakmában. Ezzel azonban nem ér véget a rendezvény, hiszen ti is elkészíthetitek videóitokat, melyeket beadhattok a Pólus videósuli pályázatra, a legjobbak pedig értékes nyereményekkel gazdagodhatnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)