Hirdetés

A világ egyik legjobb szimulátoros e-sportolója egy igazi autóval is lenyomott egy Forma E-s pilótát

|

Úgy látszik, hogy mégis csak jó valamire a virtuális száguldozás.

Hirdetés

Nem új keletű dolog, hogy valaki sok év szimulátoros tapasztalattal üljön be egy igazi verdába, gondoljunk csak a GT Academy-re, ami immár több mint 10 éve indult.

Hirdetés

De bármennyire is tapasztaltak ezek a srácok, azért a virtuális versenyzés mégsem ugyanolyan. Vagy mégis? A hétvégén rendezték a Race of Champions névre keresztelt versenyt Mexikóban, ahol jól ismert pilóták csapnak össze feltörekvő tehetségekkel, legyen szó hagyományos versenyzőkről vagy e-sportolókról. Itt találkozott Enzo Bonito, a Team Redline és a Mclaren Shadow csapatok  játékosa, akit a világ egyik legjobbjának tartanak, és Lucas di Grassi, aki évekig volt F1-es tesztpilóta, a 2010-es idényben pedig a Virgin színeiben versenyzett is.

Még a kommentátoroknak is elakadt a szava, amikor meglátták a befutót. Nyilván Bonito sem most most először ült versenyautóban, ugyanakkor nyilván nincs akkora tapasztalata az aszfalton, mint di Grassinak, a jelek szerint azonban a virtuális flaszteren legalább olyan jól meg lehet tanulni vezetni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)