Hirdetés

A Wendy's rettenetesen beoltotta az Xboxot

|

A Wendy's rendszeresen tarol a roasting hivatalos ünnepnapján, idén pedig az Xboxot sem kímélték a Halo: Infinite kapcsán.

Hirdetés

Aki aktívan tevékenykedik a Twitteren az valószínűleg tudja, hogy míg a legtöbb céges Twitter-oldal ártalmatlan, van egy-két hivatalos profil, amire azért érdemes odafigyelni, mint pl. a Sonic The Hedgehog rendkívül érdekes idővonala, vagy a virtuális pofonjairól híres Wendy's.

Az étteremlánc oldala azért is népszerű, mert ők találták ki a National Roast Day nevű ünnepnapot, amit természetesen arra használnak, hogy reggeltől estig könyörtelenül savazhassanak mindenkit, aki hajlandó bevállalni egy csípős beszólást.

Hirdetés

Nyilván egy nagy cég nem feltétlenül fogja bevállalni a potenciális pofára esést, de az Xbox meglepő módon keményen beleállt a lehetőségbe és meg is kapták érte a magukét: a Wendy's kapásból lecsapta a magas labdát és odaszúrt, amiért a Halo Infinite-ből a megjelenéskor teljesen kimaradt a sorozat régi alapvetésének számító kooperatív kampány, és csak valamikor később fog bekerülni a játékba.

Nem csak a Microsoft kapott az oltogatásból, rengetegen álltak sorba a pofonért, ami nem csoda, hiszen a cég marketingesei az utóbbi években profi szintre emelték a roasting műfajt. Akit érdekel néhány gyöngyszem, annak megér egy pillantást ez a válogatás.

Ti mit gondoltok? Megérdemelte a cég az odaszúrást vagy nem akkora tragédia az egyelőre még hiányzó co-op?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)