Hirdetés

A World of Tanks játékosai 21 millió forintot gyűjtöttek egy múzeumnak

|

A korábbi évekkel ellentétben teljes mértékben digitális formában zajló Tankfest alkalmából jótékonykodtak a játékosok.

Hirdetés

Idén rendhagyó módon - nyilvánvalóan a koronavírus-járvány miatt - online került megrendezésre a Tankfest, amit a bovingtoni The Tank Museum és a World of Tanks csapata közösen hozott el a rajongóknak. A játékosokkal együtt pedig sikerült is egy elég szép összeget összegyűjteni az intézmény számára.

Hirdetés

Kijelenthető, hogy online is kifejezetten nagy volt az érdeklődés az idei Tankfest iránt, ami több mint egymillió megtekintést generált, ráadásul az eseménnyel egybekötött jótékonykodás is egész jól sült el. Játékbeli holmik megvásárlásával ugyanis a World of Tanks felhasználói támogathatták a The Tank Museumot, és elég sok ilyen apróság kelt el, aminek bizony meg is lett az eredménye. Így ugyanis sikerült nagyjából 62100 eurót (valamivel több mint 21 millió forintot) összekalapozni a tankmúzeum támogatására, ami egy elég szép adománynak tekinthető.

Ha esetleg lemaradtatok volna az eseményről, akkor ajánlott csekkolni az alábbi videót, ami bemutatja, miről is szólt a többnapos Tankfest.

Közben egyébként ütős újdonságok érkeztek a World of Tanks konzolos változatába, mivel elrajtolt a PlayStation 4-re és Xbox One-ra elérhető játék új szezonja, a SummerSlam, ami egyebek mellett a WWE pankrátorai által inspirált tankokat is hozott. A menő harckocsik mellett pedig számos egyéb jóság vár még a rajongókra a szeptember 21-ig tartó szezon alatt, szóval most tényleg van miért visszanézni a játék konzolos verziójába.

Ti néztétek a Tankfestet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)