Hirdetés

A World of Warcraft két karakterének meghitt pillanata megőrjítette az internetet

|

A háború és az Old God fenyegetés után Lor'themar és Thalyssra verseket olvasgattak és megosztották egymással bánatukat.

Hirdetés

A World of Warcraft csapata a játékon kívül, több médiumon keresztül is szokott történeteket mesélni annak világáról. Legutóbb egy rövid történettel örvendeztették meg a rajongókat, ami a A Moment In Verse címet kapta, és Lor'themar Theron és Thalyssra kapcsolatára helyezte a figyelmet. Nincs harc, nincs kergetőzés, csak két karakter egy meghitt pillanatban.

Hirdetés

A Horde két vezetője verseket mesélnek egymásnak, megosztják egymással fájdalmukat, és próbálnak visszaszerezni egy csipetnyi nyugalmat abból az időből, amikor még nem háború és Old God rémségek áztatták vérrel Kalimdor partjait. Az univerzum rajongóinak kötelező olvasmány, de egyébként is egy kellemes kis sztoriról van szó, amit az internet néhány gyönyörű rajzzal hálált meg.

A Moment In Verse egyébként Kael'thas történetét is előhozza, aki az egyik főbb visszatérő karakter lesz a Shadowlands alatt. A kiegészítő megjelenéséig még legalább egy könyvet kapunk, de meglepődnénk, ha csak ennyivel kötnének át minket a Blizzard történetmesélői.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)