Hirdetés

A Worldle mentette meg egy idős nő életét, akit foglyul ejtett egy pucér férfi

|

Borzongató történetben kapott szerepet a népszerű szójáték.

Hirdetés

A Wordle nevű webes szójáték ugyan még tavaly októberben jelent meg, de csak decemberben harapott rá a világ, miután a fejlesztője, Josh Wardle lehetővé tette, hogy a felhasználók emojik formájában osszák meg a napi eredményeiket.

A frissítést követő twitteres hype több millió rajongót szerzett a végtelenül egyszerű, ám annál szórakoztatóbb mókának, amit nemrég fel is vásárolt a The New York Times. Wardle bizonyára boldogan ücsörög majd a játékért kapott millióin, most pedig már azt is beírhatja az életrajzába, hogy életet mentett az alkotásával.

Hirdetés

Egy illinois-i nyugdíjas ugyanis közvetett módon a szójátéknak köszönheti, hogy kiszabadult egy zavarodott emberrabló fogságából. A 80 éves Denyse Holt a hétvége során a saját otthonában aludt, amikor a 32 éves, teljesen pucér James H. Davis az ablakot áttörve bemászott a házába.

A több sebből vérző férfi egy ollót szorongatva az asszony ágyába is befeküdt, ahol közölte vele, hogy nem fogja bántani vagy molesztálni, majd közös zuhanyzásra kényszerítette úgy, hogy Holton még mindig rajta volt a hálóruhája. Ezek után a pincében található fürdőszobába zárta a csuromvizes nőt, és kényelembe helyezte magát a következő 17 órára, miközben az áldozata tornával igyekezett megóvni magát a kihűléstől.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Holt több ezer kilométerre élő lányának viszont feltűnt, hogy az édesanyja nem olvasta az üzeneteit, és nem küldte el a szokásos napi Wordle-t, ami napi rutinjuk szerves része volt, mivel imádják a játékot. A gyanút fogó család végül értesítette a rendőrséget, a helyszínre kiérkező SWAT-csapat pedig egy többórás túszdrámát követően, az ajtóra vágott résen keresztül ártalmatlanította az elkövetőt egy sokkoló fegyverrel.

Az asszonyt szerencsére élve szabadították ki a pincéből, az átéltek okozta sokkon túl nem esett bántódása. Holt szerint a rendőrség csodálatos munkát végzett, és nagyon szerencsésnek tartja magát. Az érdem pedig kétségtelenül az éber családot és a kommandósokat illeti, de azért a Wordle is bezsebelhet egy elismerő biccentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)