Hirdetés

A Worms harci kukacait is elérte az NFT-láz

|

Meg is találta a megfelelő partnert ehhez a Team17 csapata.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel már akkor is találkozhattatok az NFT-kkel, ha általában csak videojátékos híreket olvastok, hiszen voltak problémás fejlemények a témához kapcsolódóan bizonyos kiadóknál és fejlesztőknél.

Sajnos nem túl meglepő módon már egy erősen átverésnek tűnő eset is történt, ám ezek ellenére a jelek szerint van még olyan videojáték-ipari szereplő, aki szívesen felszállna a nem helyettesíthető tokenek vonatjára.

Hirdetés

A legendás Worms sorozat mögött álló Team17 bejelentette, hogy beszáll az NFT-őrületbe. Ebben új partnerük, a Reality Gaming Group segít majd, akik számítógép által generált digitális műveket fognak árusítani. Elvileg egy olyan megoldást használnak ehhez, ami környezetbarátabb, ráadásul egy másik partnerségnek köszönhetően a befolyó összeg egy része az NFT-khez kapcsolódó fenntarthatósággal foglalkozó Coin4Planet csapatához kerül. Ez a brigád többek között valódi giliszták felhasználásával igyekezne változást elérni.

Habár a MetaWorms weboldala már élesedett, és még Discord-szervere is van, egyelőre úgy tűnik, hogy még elég kezdeti szakaszban van az egész projekt. Sokan nem is fogadták kitörő örömmel az NFT-s lépést, és még a Team17-en belül is akadtak olyanok, akik ellenezték a dolgot, ami mégis bejelentésre került. Közben a csapat tisztázta, hogy nem terveznek NFT-ket, vagy játékkal megszerezhető tokeneket bevezetni egyetlen hozzájuk tartozó indie játékba sem.

Úgy tűnik tehát, hogy pusztán gyűjthető digitális jóságokra számíthatunk a kiadótól. Persze felmerül a kérdés, hogy a játékosok hány százalékénak van erre valódi igénye.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)