Hirdetés

Az Activision Blizzard különös figyelmet szentel szülővé vált dolgozóinak

|

Akár egy 1500 dolláros bölcsőt is ad azért, hogy a cég munkatársának új családtagja békésebben pihenhessen, a dolgozó pedig kiegyensúlyozottabb lehessen.

Hirdetés

Az Acitivision Blizzardnál az újdonsült szülők kölcsönözhetnek egy SNOO okos altató bölcsőt, ami elméletileg két órával több, békés alvást biztosít egy újszülöttnek. A gyerek boldog, a dolgozó boldog, a munkáltató pedig pláne.

Hirdetés

Milt Ezzard, a cég munkahelyi előnyökkel foglalkozó részlegének alelnöke elmondta, hogy ugyan ez az Activision Blizzardnak csupán napi néhány dollárjába belekerül, a befektetés azonnal megtérül a kiegyensúlyozottabb dolgozók jelenlétével. A szülők egyébként 8 hétnyi fizetett szabadságot kapnak a gyermekáldás után. Szintén 8 hét szabadság jár akkor is, ha valaki egy elveszített hozzátartozó miatt gyászol. 

A szülőknek további extrák járnak, ilyen például az üzleti utazásoknál a szükséges anyatej tárolása, a szállítás fizetése és biztosítása, illetve az etetéshez külön szobák és eszközök biztosítása. A krónikus betegségben (pl.: cukorbetegségben) szenvedők minden eszközt és segítséget megkapnak a helyzetük megkönnyítéséhez és rendben tartásához.

"Az amerikai munkahelyeken biztosított egészségügyi ellátások minőségét tekintve bármit is csinálunk, azzal előrébb vagyunk."

- tette hozzá Ezzard, akinek csapatával együtt az a célja, az alkalmazottak életét megkönnyítése, ami tényleg egy nemes küldetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)