Hirdetés

Activison Blizzard - messze még a függetlenség napja

|

Továbbra sem lélegezhet fel az Activision Blizzard, hiszen a kivásárlási ügy még bonyolódik.

Hirdetés

Az Activision Blizzard függetlenedési szándékai múlt héten megtorpantak, ugyanis a bíróság olyan határozatot hozott, amelynek értelmében az ikervállalat nem távozhat francia anyavállalatától, a Vivenditől.

A Wall Street Journal híradásai szerint mind az Activison Blizzard, mind pedig a Vivendi ügyvédei keményen dolgoznak az ügyön, és már indítványozták is fellebbezésüket, amelyet arra alapoznak, hogy a részvényesek „helyrehozhatatlan anyagi károsulást” szenvednek, amennyiben a jelenlegi határozat megmarad, és nem vásárolhatja ki magát az Activison Blizzard.

A Vivendinek különösen fontos lenne az Activision Blizzardtól való jövedelmező búcsú, ugyanis a vállalat az utóbbi időkben folyamatosan problémákkal küzd, ráadásul ezzel végleg kiszállhatna egy számára másodlagos üzletágból is. A feleket október 10-én hallgatja meg a bíróság, várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)