Hirdetés

Napi büntetés: kutyakaki miatt rágott be az Activision

|

Call of Doodee néven vállalkozik egy kaliforniai páros, nem gondolták, hogy a kutyagumit eltakarító szolgáltatásuk felkeltheti az Activision figyelmét. Tévedtek.

Hirdetés

Kaliforniában egy házaspár egészen ötletes szolgáltatás indítását tervezi, aminek lényege, hogy eltakarítják a háziállatok hagyatékát egy-egy tisztességesebb összegért. Egyszeri alakalommal 6 dollárért (~1600 Ft), heti kétszer, egyhavi előfizetésben pedig 80 dollárért (~21 000 Ft), heti kétszer takarítanak fel kisállataink után. Nem olcsó, de mivel mi is gyűlöljük kerülgetni az aknákat a pesti utcákon, abszolút támogatjuk a kezdeményezést.

Hirdetés

Ugyanakkor elkövettek egy apró hibát: cégük neve Call of Doodee lett. Ez a szójáték bizony az Activision figyelmét is felkeltette, akik nem nagyon örültek annak, hogy a kis család be akarta jegyeztetni ezt a márkanevet. Meg akarták támadni a bejegyeztetési kérelmet, ehhez pedig időt kértek, amit Kalifornia állam meg is adott nekik.

Az Activisionnek az év végéig van ideje összeszednie mindenét, hogy hadba vonulhasson a kutyakaka takarító brigád ellen. Olyan háború lesz, ami a történelemkönyvekbe is bekerül majd: Call of Duty vs Call of Doodee. Közben a kutyák zavartalanul tojnak az egészre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)