Hirdetés

A rendező megszólalt a Call of Duty film kapcsán

|

Keveset tudunk a készülő Call of Duty filmről, viszont a rendező most elárult pár dolgot arról, hogy milyennek képzeli el az adaptációt.

Hirdetés

A rengeteg kritikus ellenére a Call of Duty továbbra is az egyik legsikeresebb franchise a világon, így elkerülhetetlen, hogy a hódító hadjárata során más médiumokban is megjelenik. Már régóta hallani, hogy készül egy filmadaptáció is a sorozat alapján, viszont most először fordul elő, hogy a rendező elárul pár konkrétabb gondolatot is a projektről.

Hirdetés

Stefano Sollima (aki a hamarosan mozikba kerülő Sicario 2-t is jegyzi) nemrég egy interjúban beszélt a készülő filmjeiről, többek között a Call of Dutyról is.

Sollima elárulta, hogy kifejezetten nem egy hagyományos videojáték adaptációt akar készíteni, hanem inkább kicsit más irányból közelítené a filmet:

"A koncepció inkább egy katona történetéről szól. Ilyesmit nem sokat látni. Sok háborús film van, de kevés katonás film. Úgy érzem, hogy a filmnek teljesen másnak kell lennie, mint a játéknak. Ahhoz, hogy egy jó játékadaptáció készüljön, ahhoz szembe kell menni a struktúrával, el kell felejteni, hogy készült egy játék."

Jó hallani, hogy Sollima nem csak le akarja másolni valamelyik epizódot és szeretne egy komolyabb történetet elmesélni, viszont ugyanakkor remélhetőleg a játékok valamelyik felismerhetőbb eleme vagy karaktere is visszaköszön majd (mint pl. Ghost vagy Captain Price).

Ti milyennek képzelitek az ideális CoD filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)