Hirdetés

Adam Savage újraalkotta Kratos baltáját, hogy azt adja ajándékba unokaöccsének

|

Az Állítólagból ismert Savage-et is megihlette a Sony Santa Monica játéka.

Hirdetés

Izgatottan várjuk, mikor jelenti be a 2021-re ígért, God of War Ragnarök néven emlegetett folytatás részleteit (vagy épp halasztását) a PlayStation, de egyelőre semmi mozgolódás nincs. Egyre inkább úgy érezzük, hogy csúszni fog, de még nem fogadnánk erre: az előző rész óriási sikere miatt itt kevésbé számít, mennyi ideig pörgetik a marketinggépezetet, és az sem baj, ha kis eltérés lesz a GoW, illetve a 2021 második felére ígért Horizon Forbidden West megjelenése között - a The Last of Us Part II és a Ghost of Tsushima sem ütötte ki egymást, pedig alig egy hónap választotta el őket egymástól.

Hirdetés

A kreatív rajongók addig is alkotnak. Ahogy a régi God of Warokban a két láncos kard, úgy most a Leviathan balta vált ikonikussá, amit sokan, sokféleképp alkottak újra a valóságban. Adam Savage is tett egy kísérletet, és mint láthatjátok, a végeredménnyel nála sem volt gond. A baltát unokaöccsének készítette karácsonyra az ő kérésére, és a kihívást fokozta annyival, hogy egyetlen napot adott magának a feladat elvégzésére. Az alábbi, 51 perces összefoglalóban megnézhetitek a folyamat fontosabb lépéseit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)