Hirdetés

Vicces reklámból derült ki, hogy az Adult Swim melyik battle royale játékot preferálja

|

Az amerikai csatorna egy humoros szösszenettel szólt be az egyik népszerű alkotásnak.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a battle royale műfaj két legnépszerűbb képviselője jelenleg a PlayerUnknown's Battlegrounds és a Fortnite: Battle Royale, így pedig gyakran előfordul, hogy a két rajongótábor egymásnak esik. Persze nem kell ezt véresen komolyan venni, és most kaptunk is erre egy tökéletes példát.

Hirdetés

A számos népszerű műsort (pl. a Rick és Morty-t) sugárzó Adult Swim egy rövid reklámban írt arról a népszerű teóriáról, miszerint egy üstökös elpusztítja majd az Epic játékának egyik népszerű, Tilted Towers nevű területét. Erre a csatorna hirtelen hozzáteszi, hogy remélik, az egész játék elpusztul, majd egy #PUBGrules felirat jelenik meg, amiből egyértelműen kiderül, hogy melyik játékot részesítik előnyben.

Boycott adult swim from r/FortNiteBR

Ti egyetértetek az Adult Swim csapatával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)