Hirdetés

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion - nyílt világú felfedezős játék jön a rajzfilm alapján

|

A jövőre érkező alkotás remekül visszaadja majd a népszerű mese hangulatát, ráadásul PC mellett konzolokra is megjelenik.

Hirdetés

Az évek során elég szép franchise lett a Kalandra fel! rajzfilmsorozatból, és sokszor láthattuk már videojáték formájában is Finn és Jake kalandjait. A most bejelentett nagyszabású projekt egészen izgalmasan hangzik, és már képeket is kaptunk belőle.

Hirdetés

A Climax Studios műhelyében készülő Adventure Time: Pirates of Enchiridion története szerint Ooo földje elszakad a világ többi részétől, és Finnre, valamint csapatára vár a feladat, hogy kiderítse, mi is történt valójában.

A nyílt világú játékban olyan ismert karaktereket irányíthatunk, mint Finn, Jake, BMO vagy Marceline, emellett pedig taktikus harcok várnak ránk, és hőseink képességeit is fejleszthetjük majd. Ráadásul hamarosan indul egy olyan verseny, amely során a rajongók nevezhetik el a játékbeli csapat hajóját, erről itt olvashattok bővebben.

Az Adventure Time: Pirates of Enchiridion valamikor 2018. tavaszán jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, a bejelentés mellé pedig kaptunk egy csokornyi képet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)