Hirdetés

Ez az Age of Empires mod megeleveníti A Gyűrűk Ura csatáit

|

Évek óta csendben készülget egy mod mind felett. A Wars of Middle-earth célja, hogy 14 frakciót és csempésszen a játékba az ismert fantasy világból.

Hirdetés

Még 2013-ban kezdődött ennek a teljes Age of Empires III átalakításnak a fejlesztése. A cél, hogy A Gyűrűk Ura csatáit a Microsoft RTS motorjával mi magunk játszhassuk le. Ha sikeres lesz a projekt, akkor olyan hatalmas ütközetek várnak ránk, amiket még a filmekben sem láttunk.

Hirdetés

A fejlesztők célja, hogy a világból 14 frakciót emeljenek át az Age of Empires III-ba: Angmar, Arnor, Törpök, Goblinok, Gondor, Harad, Vasudvard, Lindon, Lothlórien, Bakacsinerdő, Mordor, Númenórok, Rhûn, és Rohan is helyet kapna a kínálatban. Több van ezek között, amit a csapat már játék közben is bemutatott YouTube csatornáján.

A mod még közel sincs a kész állapothoz, de aki szeretné követni a fejlődését, az nézzen rá a Wars of Middle-earth ModDB oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)