Hirdetés

Agent 47 - Zachary Quinto is szerepel az új Hitman filmben

|

Az új Star Trek filmek Spockja, a Hősök sorozat Sylare és az American Horror Story Chad Warwickje most a készülő Hitman filmben kapott szerepet. Vajon mit szánnak neki az írók?

Hirdetés

A nehézségek ellenére hamarosan megkezdődik az Agent 47 nevet viselő Hitman mozi forgatása, melyben eredetileg a nemrég elhunyt Paul Walker alakította volna az általunk már jól ismert bérgyilkost, a 47-es ügynököt.

Azt tudjuk, hogy az ő helyére Rupert Friend, a Homeland sztárja került, de a szereplőgárdát - mint a filmek jelentős többségében - nem csak egy ember alkotja. A Deadline információi szerint Zachary Quinto, akit legtöbben a Hősök főgonoszaként vagy a Star Trek Spockjaként ismerhetnek, szintén szerepet kapott a filmben. Hogy pontosan mit fog alakítani, arról csak sejtéseink vannak, de nem lepődnénk meg, ha egy nehezebben kiiktatható célpontot kellene játszania. Akármi is legyen a szerepe, biztos hogy helytáll majd. A forgatás márciusban kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)