Hirdetés

Áh, igen, végre: itt az XP ízű Coca-Cola, amitől jobb leszel League of Legendsben

|

Vagy ha nem is, legalább azt megtapasztalod, milyen egy kóla, ha XP-ízű.

Hirdetés

Remekül működik a marketingesek trükkje: egyre több olyan termék jelenik meg a piacon, ami nem valami unalmas, hagymás vagy paprikás chips, netán meggyes ízesítésű üdítőital, hanem zokni ízű, űr ízű, pixel ízű, a legyőzöttek könnyével ízesítették, vagy olyan szaga van, mint Gwyneth Paltrow vaginájának. Már egyáltalán nem meglepő, hogy a Coca-Cola (ami egyébként most a Fantával azt játssza, hogy kiad fura színű változatokat, és nem mondja meg, milyen ízűeknek, hanem ki kell találni) előállt az XP-illatú kóla ötletével.

A Riot Games-szel közösen megalkotott Coca-Cola Zero-variáció az Egyesült Államokban, Kanadában, Latin-Amerikában, Kínában, Dél-Koreában és Afrikában kóstolható, és természetesen a Riot is kitalált valamit ennek megjelenése örömére.

Hirdetés

Azok, akik megvásárolják, amellett, hogy megtudhatják, milyen az XP-íz, a League of Legendsben exkluzív tartalmakat oldhatnak fel a fémdobozokon található QR-kódok beolvasásával, illetve július 18-ig különféle kihívások teljesítéséért küzdhetnek, amikért exkluzív jutalmak járnak.

Ez egyébként a hetedik Creations-ital, a fent említetteken túl volt már például dinnyés-epres is Marshmellóval közösen.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)