Hirdetés

Ahogy Rick és Morty reklámozza a PS5-öt, nem reklámozza úgy senki

|

Még kedvenc rajzfilm karaktereink is a PlayStation 5-öt ünneplik. A maguk módján.

Hirdetés

Ha felmész a Redditre, Instagramra, Twitterre vagy bárhova, akkor biztos lehetsz benne, hogy lesz ott legalább egy ismerősöd, aki egy PlayStation 5-tel pózol. Nem szép dolog az irigység, nem kell azonnal szidni az anyját.

A Sony új konzolja csak úgy repül le a boltok polcairól, és rengeteg gamernek az a legnagyobb bánata, hogy minden üzlet kiürült. Mondjuk Mortynak sikerült behúznia egyet, és így legalább az egyik legkreatívabb reklámot is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

Már Rick és Morty is az új konzol nagyságát hirdetik, nem kevés pénzért, és meglehetősen egyedi stílusban.

Persze Rick felhívása egyelőre nálunk nem sok eredménnyel kecsegtet, hiszen eleve hatalmas hiány van az új PS konzolból. Talán ez a PlayStation 5 szimulátor segít elviselni a hiányt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)