Hirdetés

A Fallout és az Elder Scrolls dizájnere kerül be idén a játékfejlesztő Hírességek Csarnokába

|

A DICE Awardson a Bethesda kreatív vezetőjének munkásságát ismeri el az Akadémia, így Todd Howard olyan fejlesztőkkel kerül egy társaságba, mint Sid Meier, John Carmack, vagy éppen Will Wright.

Hirdetés

A sok különböző játékos díjátadó közül sokak szerint az iparági résztvevők véleményére alapozó DICE Awards bír a legnagyobb jelentőséggel. A nem mindennapi ceremónián viszont egy másfajta elismerést is kiosztanak külön a fejlesztőknek, amit idén a Bethesda söpört be.

Az Interaktív Művészeti és Tudományos Akadémia minden évben egy játékfejlesztőt választ be a Hírességek Csarnokába, Hideo Kojima után pedig idén Todd Howard kerül be az illusztris társaságba. A Bethesda dizájnere 1994 óta van a stúdiónál, a Fallout 3 és a tavalyi Falllout 4 mellett pedig a Daggerfall óta az összes The Elder Scrolls játékon is dolgozott. A hatalmas, játékosok millióinak hosszú óráit elnyelő világok megalkotása mellett pedig néhány mókás pillanatot is köszönhetünk neki.

Szerintetek ki érdemelt még ki egy helyet a nem mindennapi társaságban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)