Hirdetés

Alan Wake tévésorozat készül

|

A producer pedig nem más, mint maga Sam Lake lesz.

Hirdetés

Nagyon jót tenne a lelkünknek egy Alan Wake folytatás, de a Remedy egyelőre inkább új irányokba indulgat. A csapat következő játéka a Control lesz, viszont kapunk valami mást is hamarosan.

Hirdetés

A Legiont is jegyző Peter Calloway írja és felügyeli showrunnerként a most bejelentett, élőszereplős Alan Wake szériát, míg a vezető produceri feladatokat a Remedy arca és írója, Sam Lake látja el. A történet nem követi egy az egyben a játékét, de szorosan kötődik hozzá. Megjelennek Wake mellett más, ismert karakterek is, és talán láthatjuk majd, hogyan jutott el odáig, ahol a játék kezdetén tart. Elképzelhető, hogy előveszik a második, teljes értékű Alan Wake játékhoz írt sztorit, illetve egyéb koncepciókat, amik nem láttak napvilágot. 

Állítólag több szakmabeli részéről mutatkozik érdeklődés, de októberben kezdenek házalni a szériával. A gyártást a Contradiction végzi, mely a Dead Rising és a Mortal Kombat franchise-okkal is dolgozott korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)