Hirdetés

Alicia Vikander helyzetjelentést adott a Tomb Raider film folytatásáról

|

A koronavírus-járvány a Tomb Raider 2 munkálataira is hatással van, de van remény.

Hirdetés

Ahogyan arra a Puliwood kritikája is rávilágított, Alicia Vikander személyében végre megkaptuk a filmvilág Lara Croftját, aki nem külsejével, hanem karakteres alakításával bizonyította rátermettségét egy olyan filmben, amely a kalandfilmek és a játékszéria elemeit vegyítette, és igazodott a karakter modern újragondolásához. Persze a végeredmény közel sem volt hibátlan, de bukásnak semmiképpen sem nevezhető, így - ahogyan azt a befejezés is sejtetni engedte - tervben van a folytatás, amely egyes híresztelések szerint a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider kombinálásából fog megszületni. 

Hirdetés

Eddig csupán annyit tudtunk a második részről, hogy az előző filmet jegyző Roar Uthaug (Hideg préda) helyett Ben Wheatley (Össztűz, A Manderley-ház asszonya) fogja megrendezni alkotótársa, Amy Jump (Össztűz, Vérturisták) forgatókönyve alapján. A Warner Bros. és az MGM kettőse úgy tervezte, hogy még idén megkezdődik a forgatás, 2021. március 19-én pedig mozikba kerülhet Lara Croft újabb kalandja, azonban ebből semmi sem valósult meg. A legfrissebb helyzetjelentést a főszereplőt megformáló Oscar-díjas színésznő, Alicia Vikander szolgáltatta, aki a Good Morning America című műsorban elárulta, hogy idén terveztek nekiállni, de a járványhelyzet megváltoztatta a dolgokat. Továbbra is tárgyalnak róla, de reményei szerint jövőre elkezdhetik a forgatást. 

A következő Tomb Raider film munkálatai tehát leghamarabb 2021-ben rajtolhatnak el, de ennek is bármikor keresztbe tehet a pandémia. Nektek hogy tetszett az első rész? Várjátok a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)