Hirdetés

Alien: Isolation - képregényben folytatódik a történet

|

A remekül sikerült Alien videojáték folytatását azóta is hiába várjuk, de a Dark Horse Comics azért szerencsére kedveskedik a rajongóknak.

Hirdetés

A 2014-es év egyik nagy meglepetése lett az Alien: Isolation, ugyanis hosszú idő után végre tényleg egy olyan videojátékos adaptációt kaptak kedvenc xenomorfjaink, amit megérdemeltek. Sajnos még mindig hiába várunk egy esetleges második epizódot, de ez nem jelenti azt, hogy Amanda Ripley története ne folytatódhatna. 

Hirdetés

Jövőre ugyanis a Dark Horse Comics elindít egy új képregényes minisorozatot Aliens: Resistance címmel. A négyrészesre tervezett széria főhősnője pedig a játékból megismert Amanda Ripley lesz. A füzetek nem csak az Isolation folytatásának tekinthetőek, ugyanis a 12 lapszámot megélt Aliens: Defiance képregények történetét is továbbviszik, Amanda társa pedig az említett képregényekben megismert Zula Hendricks lesz. Az új szériát Brian Wood írja (az ő tollából született a Defiance is), illetve Robert Carey rajzolja. Az Aliens: Resistance sztorijáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a két hölgy a Weyland-Yutani Corporation ellen veszi majd fel a harcot, mivel le akarják rántani a leplet egy szörnyű biológiai fegyver programról. Az első füzet megjelenés 2019. január 23-án várható, de borítóképet már most tudunk mutatni.

Ti követitek képregényes formában is az Alien-univerzum történetét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)