Hirdetés

Planet Coaster - lenyűgöző Aliens hullámvasút készült

|

Amíg arra várunk, hogy a Disneylandben is felbukkanjanak a baljós földönkívüliek, legalább megnézhetjük, hogy hogyan is nézhetne ki egy Aliens témájú hullámvasút.

Hirdetés

Hin Nya hatalmas Aliens- és Planet Coaster-rajongó. Ez a két dolog ritkán találkozik egymással, de amikor igen, akkor egy csodálatos dolog születik belőle. Hin Nya magára vette a feladatot, és elkészítette a hullámvasutat, ami félelmetesebb, mint bármi, amit a Disney kitalálhat. 

Hirdetés

Az Aliens: The Ride egy tényleg kiváló alkotás, ami keresztülvisz minket az űr sötétjén és szépen, lassan építi fel az első találkozás pillanatát. A klasszikus filmek rajongói imádni fogják.

Letölteni sajnos nem lehet, a videóval kell beérnünk, de talán ez is elég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)