Hirdetés

Az Alienware megalkotta a hotelszobát, ami minden gamer álma

|

A menő kütyükkel berendezett szobában minden megvan, amire egy játékosnak csak szüksége lehet.

Hirdetés

Utazás közben nem nagyon tudjuk magunkkal vinni bivalyerős otthoni gépünket, ami talán nem is probléma, de ha valaki esetleg nyaralás közben sem szeretné nélkülözni kedvenc játékait, annak most mutatjuk a tökéletes megoldást.

Hirdetés

Az Alienware elég durván berendezte a Hilton Panama hotelben található 2425-ös szobát, amiben megtalálható egy brutális teljesítményű PC, egy 65 hüvelykes, 4K-s OLED TV, valamint van még egy izmos Alienware laptop is, ami egy 34 hüvelykes monitorra van rácsatlakoztatva. Emellett bekerült még egy Oculus Rift, egy kényelmes gamer szék, de akad ott Xbox One Elite kontroller és néhány egyéb apróság is.

Egy éjszakáért 349 dollárt, szóval nagyjából 88 ezer forintot kell fizetni, de biztosan akad majd olyan, akinek megér ennyit ez a különleges élmény.

Hogy tetszik az Alienware szobája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)