Hirdetés

Álomszép lett a The Last of Us Part II és a Bloodborne szerelemgyereke

|

Ellie-ből igazi Bloodborne-féle Hunter válik egy valóban kiválóan sikerült rajongói rajzon.

Hirdetés

Érdekes olykor eljátszani a gondolattal, milyen is lenne vegyíteni kedvenc videojátékaink világait. Ezekből a mixekből igazán izgalmas univerzumok születhetnének, a The Last of Us Part II megjelenése kapcsán pedig több belsős, a Sony égisze alá tartozó fejlesztőcsapat is olyan képekkel gratulált a Naughty Dog gárdájának, amelyeken saját játékukba ültették át Ellie-t. Egy rajongó most valami egészen hasonlóval próbálkozott.

Hirdetés

Az ő rajzán azonban nem csak egyszerűen összemosódik a Bloodborne és a The Last of Us Part II, hanem egyből Huntert is varázsolt Ellie-ből. Már meg is jelenik a kép lelki szemeink előtt, látjuk, ahogy a Ellie most épp Yharnam utcáin próbál meg lopózva közlekedni, és a Clickerek helyett itt a helyi lakossággal gyűlik meg a baja. Csodáljátok meg ti is a szóban forgó rajzot, ami kattintás után természetesen megnő, akár telefonos háttérképnek is tökéletesen alkalmas.

A rajzot egy Izzums néven futó Twitter-felhasználó készítette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)