Hirdetés

AMC's Grand Theft Auto - új tévésorozat a Breaking Bad alkotóitól

|

A legendás tévésorozat megalkotói ismét egy alvilági történetet mesélnek el az AMC legújabb sorozatában.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt, a tévében taroló Breaking Badet pedig szintén nem kell bemutatni, hiszen Vince Gilligan zseniális drámája évekig nyerte a díjakat. Igazából teljesen nyilvánvalónak tűnik, hogy ha ezt a két dolgot összekeverjük, akkor abból csak valami ütős dolog sülhet ki, az AMC pedig ki nem hagyna egy ilyen ziccert.

Az alábbi rendkívül hangulatos előzetesen kívül sajnos nem sok minden derül ki az új tévésorozatról, de a videóból megtudhatjuk, hogy a sorozat főszereplője a GTA V ügyeletes pszichopatája, Trevor Philips lesz majd. Persze ez alapján feltételezhető, hogy ha csak említés szintjén is, de Michael és Franklin is feltűnnek majd valamikor a történet folyamán.

Nektek hogy tetszik az első előzetes?

Ha szeretnétek többet megtudni, akkor kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)