Hirdetés

Videojáték készül az American Ninja Warrior alapján

|

Hamarosan mi is próbára tehetjük a képességeinket, bár csak virtuálisan.

Hirdetés

Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az NBC nagy sikerrel futó showja, az American Ninja Warrior, ahol a versenyzőknek fizikai korlátaikat legyűrve kell teljesíteniük egy komoly kihívást jelentő pályát. Ha sikerül, akkor a tisztelet és éljenzés mellett természetesen nem marad el a pénzjutalom sem.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk rá, hogy mi is megpróbálhassunk végigmenni az akadálypályán, a fizikai megterhelés nélkül. A GameMill Entertainment (akik a Nickelodeon Kart Racerst is készítették, ami nem lett jó) ugyanis bejelentette, hogy videojáték készül a show alapján, amelyet American Ninja Warrior Challenge névre kereszteltek. A játékváltozat nem csak a koncepciót, de a műsorvezetőket is kölcsönzi a tévés nagytestvérből, így Matt Iseman és Akbar Gbajabiamila kommentálják majd minden mozdulatunkat. A Challenge-ben lehetőségünk lesz egy karrier módban kihozni magunkból a legtöbbet, de az egyképernyős multi is mókásnak ígérkezik. A látványon és a fizikán azért még lenne mit csiszolni a trailer alapján. 

Az American Ninja Warrior Challenge március 19-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. Természetesen lesznek online ranglétrák is, hogy megmutathassuk másoknak, milyen pixelből faragtak minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)