Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - retro játékként is zseniális lenne

|

Az Amerika Kapitány: Polgárháború trailere az egyik legmenőbb előzetes volt az utóbbi időben, így adja magát, hogy ehhez is készüljön egy retro stílusú feldolgozás.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok egyik legjobban várt filmje kétségkívül az Amerika Kapitány: Polgárháború, melyben nem kevés politizálással megfűszerezett történet keretei között ugranak egymásnak a Marvel univerzum legismertebb hősei.

A film már az előzetesen is nagyon hangulatosnak tűnt, John Startman pedig ismét úgy érezte, hogy eljött az ideje egy 8 bites feldolgozásnak a trailer alapján.

A félreértések elkerülése végett azt mondjuk érdemes leszögezni, hogy ez nem 8 bites a szó szoros értelemben, de remélhetőleg mindenki érteni fogja, hogy a régi idők gépeire emlékeztet a stílus.

Az a helyzet, hogy simán el tudnánk képzelni egy játékot a film alapján ebben a stílusban, ami egyébként valószínűleg a régi Marveles beat 'em up csodákat idézné fel.

Nektek hogy tetszik? Láttátok már a filmet (ha igen, akkor a kommentek lehetőleg maradjanak spoiler mentesek)?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)